Pieter de boer
Pieter is onze nieuwste aanwinst in de keuken. Als leerling kok brengt Pieter niet alleen frisse energie maar ook een flinke dosis enthousiasme met zich mee. Pieter zijn vrolijkheid werkt aanstekelijk!
Pieter is onze nieuwste aanwinst in de keuken. Als leerling kok brengt Pieter niet alleen frisse energie maar ook een flinke dosis enthousiasme met zich mee. Pieter zijn vrolijkheid werkt aanstekelijk!
Valentijn is een harde werker die je er wel bij kunt hebben. Hij is een echte aanwinst voor het team.
In 2023 begon Stijn, de jongste zoon van Jacco, in de bediening. Het leukste van zijn werk? Dat vindt hij het contact met gasten. Vooral als ze om z’n grapjes lachen.
Esmé is bij ons begonnen tijdens haar stage in 2022. Al snel ontpopte ze zich tot een ware gastvrouw. Na haar stage is ze dan ook gebleven. Kopje koffie? Esmé maakt ‘m voor je met de mooiste latte art.
Zie je die brede glimlach lopen? De jongen die daarachter zit is Niek, de middelste zoon van Jacco. Hij werkt al 5 jaar in het restaurant en weet altijd de rust te bewaren.
Onze stille genieter. Stan hoopt binnenkort zijn opleiding aan het Noorderpoort als zelfstandig werkend kok af te ronden. Hij staat altijd met een glimlach in de keuken.
Tijdens zijn horeca-opleiding en stages in Leeuwarden wist hij het al: als chef in een kleinschalig restaurant, dat is ‘t. 25 jaar geleden stond hij voor het eerst achter de pannen bij Het Witte Paard, inmiddels is hij samen met Lilian eigenaar.
Voor een zomer op de boot naar Ameland gestapt, maar nooit meer weggegaan. Samen met Jacco is ze nu eigenaar van Het Witte Paard. Voor een wijn die perfect bij je gerecht past, moet je bij Lilian zijn. Het verhaal achter die wijn? Krijg je er gratis bij.
In 1998 begonnen niet één, maar twee Jacco’s in het restaurant. Jacco en Jacco voelen elkaar feilloos aan en maken zo de heerlijkste creaties. Deze Jacco is met zijn meer dan 25 jaar in het restaurant niet meer weg te denken uit ons team. Hij hoort bij de inboedel.