Openingstijden

Di - Zo: 17:00 – 22:00

Team Category: Werknemers

Valentijn Timmermeester

Valentijn is ons nieuwste teamlid. Een harde werker die je er wel bij kunt hebben. Hij is een echte aanwinst voor het team.

Stijn de Vries

In 2023 begon Stijn, de jongste zoon van Jacco, in de bediening. Het leukste van zijn werk? Dat vindt hij het contact met gasten. Vooral als ze om z’n grapjes lachen.

Esmé Nobel

Esmé is bij ons begonnen tijdens haar stage in 2022. Al snel ontpopte ze zich tot een ware gastvrouw. Na haar stage is ze dan ook gebleven. Kopje koffie? Esmé maakt ‘m voor je met de mooiste latte art.

Niek de Vries

Zie je die brede glimlach lopen? De jongen die daarachter zit is Niek, de middelste zoon van Jacco. Hij werkt al 5 jaar in het restaurant en weet altijd de rust te bewaren.

Annemarie van der Veen

Een echte creatieveling. Annemarie volgt de opleiding kok aan de Ameland Academy en doet praktijkervaring op bij ons.

Stan Venema

Onze stille genieter. Stan hoopt binnenkort zijn opleiding aan het Noorderpoort als zelfstandig werkend kok af te ronden. Hij staat altijd met een glimlach in de keuken.

Jacco de Vries

Tijdens zijn horeca-opleiding en stages in Leeuwarden wist hij het al: als chef in een kleinschalig restaurant, dat is ‘t. 25 jaar geleden stond hij voor het eerst achter de pannen bij Het Witte Paard, inmiddels is hij samen met Lilian eigenaar.

Lilian Poorta

Voor een zomer op de boot naar Ameland gestapt, maar nooit meer weggegaan. Samen met Jacco is ze nu eigenaar van Het Witte Paard. Voor een wijn die perfect bij je gerecht past, moet je bij Lilian zijn. Het verhaal achter die wijn? Krijg je er gratis bij.

Jacco Dokter

In 1998 begonnen niet één, maar twee Jacco’s in het restaurant. Jacco en Jacco voelen elkaar feilloos aan en maken zo de heerlijkste creaties. Deze Jacco is met zijn meer dan 25 jaar in het restaurant niet meer weg te denken uit ons team. Hij hoort bij de inboedel.